STIJLDANSEN

Dans Center Fokker is een gezellige dansschool voor jong en oud. “Dansen” is voor iedereen wat anders. De een ziet ’t als gezellige vrijetijdsbesteding, de ander als sport, weer een ander als cultuur, en ook wordt ′t gezien als sfeervol opstapje naar  contacten met anderen. En iedereen heeft gelijk! Want dat is dansen allemaal!

Stijldansen (Ballroom & Latin-American)

Wij verzorgen cursussen in stijldansen voor volwassenen. De volgende dansen komen aan bod: een Quick Step (foxtrotje), Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot, Weense Wals, ChaCha, Rumba, Samba, Paso Doble en Jive.

Beginners cursus

In deze cursus leer je het allereerste begin van o.a. quickstep en de chacha. Ontdek hoe leuk stijldansen is, laat je twijfels wegnemen en start met dansen. 

Sfeerclub basis

Daarnaast hebben we een sfeerclub basis. Voor dit niveau heb je minimaal 1 a 2 jaar danservaring  waarbij de gezelligheid centraal staat.
Dit is dus een les voor paren die al wat danservaring hebben en op een gezellig manier ook nieuwe dingen willen leren.

Het is de bedoeling dat paren elk geval de basis van de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha-Cha, Rumba en Jive kunnen dansen.

Sfeerclub extra 

Sfeerclub extra voor dit niveau heb je minimaal 2 a 3 jaar danservaring waarbij de gezelligheid centraal staat.
Dit is dus een les voor paren die nog wat meer danservaring hebben en op een gezellig manier ook nieuwe dingen willen leren.

In de sfeerclub lessen gaan we variaties leren die niemand nog heeft geleerd op onze dansschool.

We geven op meerdere dagen de zelfde cursus, dus inhalen is vanaf nu ook mogelijk.

Geen danspartner?
Inschrijven voor onze cursussen is gewoon mogelijk, wij gaan onze uiterste best doen een geschikte danspartner voor u te vinden.

Dansseizoen 2023 
We starten een nieuwe introductie cursus in september 2023.
Meld je aan voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte

Bekijk hier het lesrooster.

INSCHRIJVEN VOOR STIJLDANSEN

KAN HIER ONDER

  Danspartner
  JaNee

  Proefles
  NeeJa

  Keuze Maken:

  Betaal het gehele bedrag voor de 1e les per bank: NL22 INGB 0671480669 - 135,00 per persoonBetaal het gehele bedrag op de 1e les contant of per pin - €140,00 per persoonPROEFLES: Betaal het gehele bedrag na de proefles contant of per pin - €135,00 per persoon

  We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

  Allice en Stefan

  “We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

  Jan Suidgeest