STIJLDANSEN

Dans Center Fokker is een gezellige dansschool voor jong en oud. “Dansen” is voor iedereen wat anders. De een ziet ’t als gezellige vrijetijdsbesteding, de ander als sport, weer een ander als cultuur, en ook wordt ′t gezien als sfeervol opstapje naar  contacten met anderen. En iedereen heeft gelijk! Want dat is dansen allemaal!

Dans Center Fokker schept de randvoorwaarden, waardoor uw verwachting ook vervuld kan worden. Wij bieden een pakket (stijl)danscursussen op diverse niveaus, waarmee een ieder van u uit de voeten kan en daarnaast een flink assortiment aanvullende dans-activiteiten, dans-buffetten en thema-dansavonden. Zo probeert Dans Center Fokker om aan ieders wensen tegemoet te komen. En daarbij staan twee elementen absoluut centraal: ontspanning en gezelligheid!

Stijldansen (Ballroom & Latin-American)

Wij verzorgen cursussen in stijldansen voor volwassenen. De volgende dansen komen aan bod: een Quick Step (foxtrotje), Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot, Weense Wals, ChaCha, Rumba, Samba, Paso Doble en Jive.

Opbouw van de cursus

Elke cursus bestaat uit 16 lesweken. Het eerste jaar noemen wij de introductie cursus. Hierna komt de cursus sfeerclub en vervolgens komt de cursus Sfeerplus en daarna Sfeerclub extra en vergevorderd. Meer info.

Geen danspartner?
Inschrijven voor onze cursussen is gewoon mogelijk, wij gaan onze uiterste best doen een geschikte danspartner voor u te vinden. We kunnen niet garanderen dat het lukt.

Moeilijk of gemakkelijk
Vindt u dat de lessen te gemakkelijk  en u eigenlijk meer zou willen leren, dan is het eventueel mogelijk om over te stappen naar een hogere cursus. Vind uw de lessen te ingewikkeld dan is het mogelijk om naar een cursus op een lager niveau over te stappen.

Dansseizoen 2024 
We starten een nieuwe introductie cursus in januari 2024.
Aanmelden voor de vervolg cursus op de diverse niveaus in januari 2024 is ook mogelijk. Instromen is in overleg mogelijk.

Bekijk hier het lesrooster.

INSCHRIJVEN VOOR STIJLDANSEN

KAN HIER ONDER

  Danspartner
  JaNee

  Proefles
  NeeJa

  Keuze Maken:

  Betaal het gehele bedrag voor de 1e les per bank: NL22 INGB 0671480669 - 195,00 per persoonBetaal het gehele bedrag op de 1e les contant of per pin - €200,00 per persoonPROEFLES (alleen voor nieuwe leden): Betaal het gehele bedrag na de proefles contant of per pin - €195,00 per persoon

  We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

  Allice en Stefan

  “We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

  Jan Suidgeest