STIJLDANSEN

Dans Center Fokker is een gezellige dansschool voor jong en oud. “Dansen” is voor iedereen wat anders. De een ziet ’t als gezellige vrijetijdsbesteding, de ander als sport, weer een ander als cultuur, en ook wordt ′t gezien als sfeervol opstapje naar  contacten met anderen. En iedereen heeft gelijk! Want dat is dansen allemaal!

Stijldansen (Ballroom & Latin-American)
Wij verzorgen cursussen in stijldansen voor volwassenen. De volgende dansen komen aan bod: een Quick Step (foxtrotje), Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot,
Weense Wals, ChaCha, Rumba, Samba, Paso Doble en Jive.

Opbouw van de cursus
Elke cursus bestaat uit 28 lesweken. Het eerste lesjaar wordt de cursus Brons genoemd. Hierna komt de cursus Zilver en vervolgens komt de cursus Zilver/ster en daarna Goud en vergevorderd. Daarnaast zijn wij sinds kort ook weer een topklasse groep begonnen.

Moeilijk of gemakkelijk
Als u de lessen moeilijk vindt, dan kunt u in overleg met ons, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Vindt u dat de lessen te gemakkelijk zijn en u eigenlijk meer zou willen leren, dan is het eventueel mogelijk om over te stappen naar een hogere cursus.

Heeft u al eerder gedanst?
Als u al eerder dansles heeft gekregen, dan hoeft u natuurlijk niet van voor af aan te beginnen. In dit geval kunt u een afspraak met ons maken, zodat wij u een duidelijk advies kunnen geven, welke club het beste bij u past.

Geen danspartner?
Inschrijven voor onze cursussen is gewoon mogelijk, wij gaan onze uiterste best doen een geschikte danspartner voor u te vinden.

Bekijk hier het lesrooster.

Lesrooster

INSCHRIJVEN VOOR STIJLDANSEN

KAN HIER ONDER

  Danspartner
  NeeJa

  Proefles
  NeeJa

  Keuze Maken:

  Betaal het gehele bedrag voor de 1e les per bank: NL22 INGB 0671480669 - €187,00 per persoonBetaal het gehele bedrag op de 1e les contant of per pin - €193,00 per persoonTERMIJNEN: Betaal het 1ste gedeelte a € 98,50 op of voor de 1ste les - betaal het 2e gedeelte a € 98,50 voor week 45 (8 november) - €197,00 per persoonPROEFLES: Betaal het gehele bedrag op de 1e les contant of per pin - €187,00 per persoon

  We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

  Allice en Stefan

  “We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

  Jan Suidgeest