STIJLDANSEN

Dans Center Fokker is een gezellige dansschool voor jong en oud. “Dansen” is voor iedereen wat anders. De een ziet ’t als gezellige vrijetijdsbesteding, de ander als sport, weer een ander als cultuur, en ook wordt ′t gezien als sfeervol opstapje naar  contacten met anderen. En iedereen heeft gelijk! Want dat is dansen allemaal!

Stijldansen (Ballroom & Latin-American)

Wij verzorgen cursussen in stijldansen voor volwassenen. De volgende dansen komen aan bod: een Quick Step (foxtrotje), Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot, Weense Wals, ChaCha, Rumba, Samba, Paso Doble en Jive.

Opbouw van de cursus

Elke cursus bestaat uit een x aantal lesweken van 1 uur per les. Het eerste les jaar wordt de cursus Brons genoemd. Hierna komt de cursus Zilver en vervolgens komt de cursus Zilver/ster en daarna Goud/ster.

We kunnen dit verdelen in 4 niveaus beginners, beginners+, gevorderd en vergevorderd.

* Voor de cursus die we op 31 januari 2022 gaan starten werken we met andere niveaus. 

Sfeerclub

Daarnaast hebben we een sfeerclub, hierbij word er gedanst op een gevorderd niveau waarbij de gezelligheid centraal staat.
Dit is dus een les voor paren die al wat danservaring hebben en op een gezellig manier ook nieuwe dingen willen leren.

Het is de bedoeling dat paren elk geval de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha-Cha, Rumba en Jive kunnen dansen met een aantal variaties. Lukt dan nog niet? Het is altijd mogelijk op 1 van onze andere niveaus in te stromen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Moeilijk of gemakkelijk
Als u de lessen moeilijk vindt, kunnen we samen zoeken naar een oplossing. Vindt u dat de lessen te gemakkelijk zijn en u eigenlijk meer zou willen leren, dan is het eventueel mogelijk om over te stappen naar een andere cursus.

Heeft u al eerder gedanst?
Als u al eerder dansles heeft gekregen, dan hoeft u natuurlijk niet van voor af aan te beginnen. In dit geval kunt u een afspraak met ons maken, zodat wij u een duidelijk advies kunnen geven, welke club het beste bij u past.

Geen danspartner?
Inschrijven voor onze cursussen is gewoon mogelijk, wij gaan onze uiterste best doen een geschikte danspartner voor u te vinden.

Dansseizoen 2022 
We starten een nieuwe cursus in de week van 31 januari 2022.

Bekijk hier het lesrooster.

Lesrooster

INSCHRIJVEN VOOR STIJLDANSEN

KAN HIER ONDER

  Danspartner
  JaNee

  Proefles
  NeeJa

  Keuze Maken:

  Betaal het gehele bedrag voor de 1e les per bank: NL22 INGB 0671480669 - €95,00 per persoonBetaal het gehele bedrag op de 1e les contant of per pin - €100,00 per persoonPROEFLES: Betaal het gehele bedrag na de proefles contant of per pin - €95,00 per persoon

  We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

  Allice en Stefan

  “We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

  Jan Suidgeest