OPENINGSDANS

Openingsdans op maat voor bruidsparen
Gaan jullie trouwen?

Dan hoort een prachtige openingsdans hier natuurlijk bij!
Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dans Center Fokker is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans.

In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een foxtrot, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen.Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans.

In een aantal privélessen werken we één-op-één om iets heel bijzonders neer te zetten. Verras de gasten met iets moois dat speciaal voor jullie in elkaar is gezet! Op je eigen muziekkeuze zorgen wij in goed overleg met jullie voor een geweldige herinnering aan jullie bruiloft.

Informeer naar de mogelijkheden!

Contact

  Samen de beste keuze maken?

  Wij zetten graag onze ervaring in.
  NEEM CONTACT OP

  We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

  Allice en Stefan

  “We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

  Jan Suidgeest