SALSA EN BACHATA

SALSA

LATIN CLUB FIESTA: LOCATIE HOOFDDORP

LatinClub Fiesta, opgericht door Randolph Brion, is de dansschool in Haarlem en Hoofddorp voor Salsa, Bachata & Kizomba. Met ons uitgebreide team van docenten en assistenten, geven wij op wekelijkse basis met heel veel passie & plezier cursussen, workshops, bootcamps, feesten en shows in binnen- & buitenland.

Geen partner? Geen regelmatig rooster? Geen probleem!

Stuur ons een e-mail op [email protected]

Heb je onze Open Avond op 09 maart gemist? Geen zorgen! Stuur een berichtje voor een gratis proefles dit seizoen of doe mee aan LCF Experience Week vol proeflessen. Instromen is op elk moment mogelijk.

Onze volgende Open Avond is op 25 mei.

Salsa Lesrooster

CHECK DE WEBSITE VAN LATIN CLUB FIESTA VOOR EEN ACTUEEL LESROOSTER

LINK VOOR MEER INFO https://www.latinclubfiesta.nl/lesrooster/

BACHATA 

Leer en beleef Bachata

Wij houden met heel ons hart van Bachata en reizen veel naar de Dominicaanse Republiek. Daarom leer je bij ons Bachata ‘como es’ (zoals het gedanst wordt op de Dominicaanse Republiek: Dominicaanse Bachata)

Omdat wij landelijk werken (en leerlingen uit heel Nederland en België hebben) geven wij onze Dominicaanse Bachata lessen als een cursus, maar dan in de vorm van BootCamps waarbij je op 1 dag 1 niveau kunt volgen. In plaats van elke week les kom je een keer in de zoveel weken naar Hoofddorp voor een heel niveau.

LINK VOOR MEER INFORMATIE: https://www.clubfiera.com/

We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

Allice en Stefan

“We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

Jan Suidgeest