ACTIVITEITEN

Dans Center Fokker organiseert wekelijk/maandelijks diverse activiteiten. Op deze vaste dagen en avonden bent u van harte welkom tijdens ons Senioren danscafé, zondagmiddag buffet of café en dans.

Zondagmiddag Dansbuffet

Elke tweede zondag van de maand organiseren wij het zondagmiddag dansbuffet. Maar liefst 4 uur lang genieten van heerlijke voorafjes, een uitgebreid warm- en koud buffet en heel veel gezellige muziek om op te dansen.

De kosten van dit dansbuffet bedragen €24,50 per persoon (wanneer u vooraf reserveert en minimaal 2 dagen van tevoren betaalt) of €26,50 (aan de zaal op de dag zelf). Deze prijs is inclusief voorgerecht en buffet en exclusief drankjes en eventueel nagerecht.

Bekijk de agenda voor de data.

Agenda

Vrijdansen

Elke maand zal er een vrije dansavond of middag zijn, datum en tijd krijgt u een maand van tevoren via de mail te horen, dit omdat het logistiek moet passen bij andere evenementen in het center.

De vrije dansavond is een gezellig avondje of middagje uit voor de gehele familie. Er kan op leuke, gevarieerde muziek gedanst worden of u kunt onder het genot van een drankje even bijpraten met bekenden.

Bekijk de agenda voor de data.

Agenda

55+ Dansmiddag / Senioren café

Wegens ons grote succes van de afgelopen jaren gaan wij door met het senioren café. De vraag naar bewegen op wat hogere leeftijd neemt toe, men wil het gezellig hebben in combinatie met wat sport. Wat is er dan leuker om de spieren te laten werken door middel van dansen. Veelal is er “in de tijd dat het bij de opvoeding hoorde” vroeger gedanst en velen hebben daar zelfs jarenlange vriendschappen/relaties aan over gehouden. Het café is van begin oktober tot eind april iedere donderdag 

NIEUW:

Iedere laatste donderdag van de maand van mei t/m september.

De dansen die we gaan behandelen zijn: Stijldansen, zowel single als paren, salsa, oude dansen, country single, salsa en al waar we lol en plezier aan beleven. Alles uiteraard aangepast naar het niveau en snelheid van wat haalbaar is. Er is ook een mogelijkheid om deze danspasjes te oefenen tijdens het vrije dans gedeelte.

Inbegrepen is 1x koffie/thee, twee consumpties en twee warme/koude hapjes

Entree 16,50 p.p.

GRAAG RESERVEREN VIA AGENDA

Agenda

We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

Allice en Stefan

“We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

Jan Suidgeest