SCHOOL OF SOS

Altijd willen leren een BOSS BABE te zijn op de dansvloer? School of SOS dansdocent Savannah leert je hoe!
School of SOS is opgericht door professionele dansers die met grote sterren hebben gewerkt, en alle SOS dansdocenten hebben de technieken en backstage kennis tijdens een intensieve cursus van hen geleerd. We geven danslessen met een attitude, die focussen op het leren houden en waarderen van je lichaam!
Elke week dansen we op de grootste hits van de meest iconische artiesten, Savannah en het SOS team wereldwijd leggen de routines uit op een eenvoudige manier waardoor zelfs beginners het makkelijk kunnen volgen. Onze SOS missie is om vrouwen een confidence boost te geven zodat je de lessen verlaat met een positief zelfbeeld.
Queens, ik zie jullie op de dansvloer!

We hebben in drie lessen een fantastische openingsdans geleerd voor onze bruiloft. De lessen van Hennie & Sylvia waren altijd super gezellig! Beide zijn heel geduldig, hebben echt passie voor dans en we…..!.”

Allice en Stefan

“We volgen dansles bij Fokker omdat het gemoedelijk en vriendelijk is. De lokatie met Parkeergelegenheid is zeker een pré. De feesten prima verzorgd met goede catering.”

Jan Suidgeest