Uit de richting Den Haag:

Neem op de A4 afslag 3 (Hoofddorp/Aalsmeer). Sla onderaan de afslag linksaf en volg de N201 richting hoofddorp. Ga bij industrieterrein De Hoek linksaf en blijf op de N201 (Weg om de Noord) richting Haarlem/Heemstede. Sla na de brandweerkazerne linksaf (IJweg). Volg deze weg en neem de derde afslag links tot de parkeerplaats naast onze locatie (IJweg 1094). Voor een alternatieve parkeerplaats volg de IJweg en neem de vierde afslag (IJweg 1100).

Uit de richting Amsterdam:

Neem op de A4 afslag 3 (Hoofddorp/Aalsmeer). Sla onderaan de afslag rechtsaf en volg de N201 richting hoofddorp. Ga bij industrieterrein De Hoek linksaf en blijf op de N201 (Weg om de Noord) richting Haarlem/Heemstede. Sla na de brandweerkazerne linksaf (IJweg). Volg deze weg en neem de derde afslag links tot de parkeerplaats naast onze locatie (IJweg 1094). Voor een alternatieve parkeerplaats volg de IJweg en neem de vierde afslag (IJweg 1100).

Uit de richting Aalsmeer:

Volg de richting Hoofddorp onder rijksweg A4 door. Volg vanaf industrieterrein De Hoek de N201 (Weg om de Noord) richting Haarlem/Heemstede. Sla na de brandweerkazerne linksaf (IJweg). Volg deze weg en neem de derde afslag links tot de parkeerplaats naast onze locatie (IJweg 1094). Voor een alternatieve parkeerplaats volg de IJweg en neem de vierde afslag (IJweg 1100).

Uit de richting Haarlem/Heemstede:

Volg de richting Hoofddorp op de N201. Neem na het Spaarne Ziekenhuis de tweede afslag rechts (IJweg). Volg deze weg en neem de derde afslag links tot de parkeerplaats naast onze locatie (IJweg 1094). Voor een alternatieve parkeerplaats volg de IJweg en neem de vierde afslag (IJweg 1100).

Locatie

Locatie

IJweg 1094
2133 MH Hoofddorp

Bel Voor Een Afspraak

Bel Direct!

Bel 023-5617858!

Stuur Ons Een Email

We nemen snel contact met u op

Email [email protected]!